dilluns, 7 de febrer de 2011

a cor obert....

He passat el cap de setmana a Brighton, un poble costaner al sud d'Anglaterra.

El què més m'ha sobtat, sense cap mena de dubte, és tant amor exhibit. Cors que pengen dels sostres dels aparadors amb unes cintes amb cors dibuixats dificulten poder apreciar que el què s'hi exposen són tot de productes variats amb forma de cor i amb cors dibuixats. Mirant detingudament es pot observar que hi han unes caixes en forma de cor i amb més cors petits dibuixats que l'obres i  hi han uns cors embolicats amb paper estampat amb cors que posa I LOVE YOU on les dues Os són dos cors. Tot colorejat de diferents tonalitats de rosa pastel.

Després de superar la pujada de sucre corresponent a tant excés de dolçor vaig deduïr que SANT VALENÍ estava al caure. És sorprenent la parafernàlia que mouen aquesta gent amb aquest tema. Arriven a extrems realment inimaginables (vaig trobar fins i tot escombretes del WC amb cors i "cupidus"). 

Després de dos dies envoltat de cors i "cupidus" només em ve al cap una frase que diuen els castellans: "dime de qué presumes y te diré de qué careces"... Així doncs amics jo em quedo amb el nostre dia de Sant Jordi possiblement menys "pumpós" però molt més elegant. 

... i no presumiré gaire d'amor... que no fós cas que....

1 comentari:

  1. jajaja!! m'has deixat corabadada amb tant cor!
    són una mica horteros per allà dalt... jijiji!

    ResponElimina